Vi accepterer ikke – at sandheden og tilliden mellem mennesker, bliver en handelsvare, der opsplittes i spisbare portioner af Staten og Nationale Medier!

– The Truth Matters To Us –

I sammenhæng med den verserende krig mellem Ukraine og Rusland, har vi modtaget henvendelser fra fredsforskere, samt andre forskere, indenfor samfundsvidenskaberne, samt ligeledes modtaget henvendelser fra engagerede fredsaktivister, – der samlet set henledte Marcus & Vigilius Development Consultancy, på meget enslydende kritiske iagttagelser, der kort gengivet, er følgende:

  1. De historiske omstændigheder, på såvel kort som langt, der har ført til krigen mellem Ukraine og Rusland, er af danske og internationale Vestlige medier, beskrevet alt for ensidigt.
  2. Danske mediers beskrivelse af krigen mellem Rusland og Ukraine, samt relaterede oplysninger, er så ensidige, at det uhindret kan tolkes som krigspropaganda mod Rusland, som benyttes til at legitimere en forsat konflikteskalering, samt øget militarisering af Vestlige landes udenrigspolitik, over for Rusland.
  3. Den økonomiske og militære hjælp, som Ukraine modtager fra Vestlige lande, afleveres forsat, uden forsøg på fredsforhandlinger påkræves af Ukraine, for forsat at modtage økonomisk- og militær hjælp fra Vestlige lande.

De angivende kritiske oplysninger, under punkt 1,2 og 3, er desværre klassisk indhold i informationskrigen, der altid opstår og består, mellem de stridende parter og deres alliancer.

… krig er ikke en gentlemansport, men derimod en kamp om, at fratage modparten lysten til at forsætte krigen. Det foregår direkte militært, bistået af en informationskrig, der er nødvendig for – at de respektive lande, kan opretholde befolkningens opbakning og accept, til at benytte store økonomiske summer og store mængder militær materiel, for at forsætte krigen, mens eget lands befolkning – oplever flere og flere afsavn i hverdagen, fordi deres lands økonomi benyttes til at føre krig. Indlysende, er det desværre derfor, at propaganda benyttes til forklare og retfærdiggøre eget land fattiggøres, som led i at vinde en krig.

Når sandheden bliver en handelsvare, der udskæres – til letfordøjelige og mundrette portioner, så bliver en af helt store tabere i informationskrigen, naturligvis tilliden mellem mennesker og tilliden til Staten og tilliden til Medier – såvel nationalt som internationalt.

Gældende for Marcus & Vigilius Development Consultancy – MVmdcc.com – så er vores raison d’être som virksomhed, at passe på sandheden, når vi arbejder med Strategic Development Communication, for det er ikke muligt at igangsætte holdbar positiv udvikling, rummende økonomisk vækst og fattigdoms afvikling, gennemført på fredelig vis, hvis tilliden og sandheden, igen og igen opleves behandlet med ligegyldighed. Det vil ingen befolkning acceptere særlig længe, hvorfor et lands sammenhængskraft og evne til at skabe økonomisk vækst og udvikling, i stigende grad ophører.

Derfor valgte Marcus & Vigilius Development Consultancy at producere en række artikler, der dokumenterede de meget ensidige oplysninger, som flere danske medier, løbende har præsenteret den danske befolkning for, – igennem artikler og nyhedsudsendelser og endda påståede dokumentarserier.

… rækken af artikler, vi producerede, er i nedenstående gengivet kronologisk med artikel-links til omtalte artikler. Artikler, der rummer så alvorlig dokumentation, at vi også har tilladt os at producere en enkelt artikel, med en stærk satirisk tilgang til de indsamlede og kritiske fakta.

────

EFTERLYSNING fra assistenter til DR’s graverjournalister

  • Artikel publiceret 22/5-2023

EFTERLYSNING fra assistenter til DR’s graverjournalister

Kære DR, – danskerne er ikke konspiratoriske, blot fordi de er uenige med jer!

  • Artikel publiceret – 18/5-2023

Kære DR, – danskerne er ikke konspiratoriske, blot fordi de er uenige med jer!

Reportagefilm om HokusPokusParty på Gammeltorv / Nytorv, – ofte afholdt for frihedskæmpere i Danmark

  • Artikel publiceret 6/5-2023

Reportagefilm om HokusPokusParty på Gammeltorv / Nytorv, – ofte afholdt for frihedskæmpere i Danmark

DR’s 21-Søndag, falder hult igennem fakta-tjek!

  • Artikel Publiceret 24/4-2023

DR’s 21-Søndag, falder hult igennem fakta-tjek!

Dear President Vladimir Putin and dear President Volodymyr Zelensky, why look like action heroes when you can be peacemaking heroes and ensure long-term peace and prosperity for each of your countries and your citizens?

  • Artikel publiceret 30/3-2023

Dear President Vladimir Putin and dear President Volodymyr Zelensky, why look like action heroes when you can be peacemaking heroes and ensure long-term peace and prosperity for each of your countries and your citizens?

No, Prime Minister Mette Frederiksen, the Ukraine Fund will not bring more peace, but only more war, maybe even a world war!

  • Artikel publiceret 18/3-2023

No, Prime Minister Mette Frederiksen, the Ukraine Fund will not bring more peace, but only more war, maybe even a world war!

Krigsfotograf Jan Grarups fotoudstilling på Tøjhusmuseet, er ikke for sarte sjæle, men derimod for de sandhedssøgende!

  • Artikel publiceret 2/3-2023

Krigsfotograf Jan Grarups fotoudstilling på Tøjhusmuseet, er ikke for sarte sjæle, men derimod for de sandhedssøgende!

… set med mine øjne, – der bliver den danske befolkning, taget grundigt ved næsen !

  • Artikel publiceret 9/10-2022

… set med mine øjne, – der bliver den danske befolkning, taget grundigt ved næsen !

Vestens tid som kolonimagt, – den synes at være ved sin endelige afslutning

  • Artikel publiceret 18/4-2022

Vestens tid som kolonimagt, – den synes at være ved sin endelige afslutning

────

… Marcus & Vigilius Development Consultancy – MVmdcc.com – har tilsluttet sig Pressenævnet, og undertegnede har derfor formelt status som chefredaktør og har juridisk ansvar for vores oplysninger, efter Medieansvarsloven samt de Presseetiske Retningslinjer, udformet af Pressenævnet.

Så, når eksempelvis Rusland og Færøerne nævnes i en artikel, så henleder vi landenes ledende politikere eller landenes ambassader i Danmark – på vores artikel og dens oplysninger.

Gældende for den Russiske Ambassade i København, der efter de havde modtaget en kopi af Artiklen – DR’s 21-Søndag, falder hult igennem fakta-tjek! – spurgte den Russiske Ambassade i København, om de måtte vise artiklen på deres sociale medier. I sammenhæng hermed, kunne vi blot oplyse, at alt materiale Marcus & Vigilius Development Consultancy producerer, efterlever Medieansvarsloven, Pressenævnets Presseetiske Retningslinjer og den enkelte borgeres ytringsfrihed, samt vores egen virksomheds raison d’être – ”The Truth Mattes To Us”, – så naturligvis måtte de benytte artiklen i sit fulde format.

Resultatet heraf, blev følgende opslag på Den Russiske Ambassades Facebook side og Twitter side.

────

Man skal i sammenhæng hermed, være opmærksom på, at en sådan beslutning fra Den Russiske Ambassade i Danmark, har været clearet i Moskva, hvor Marcus & Vigilius Development Consultancy – først skal vurderes troværdige og saglige. Så, vi er naturligvis glade for en sådan anerkendelse, for det viser – at vores arbejde for at passe på sandheden og tilliden mellem mennesker, samt passe på vores demokrati, – som led i at sikre fredelig økonomisk vækst og fattigdomsafvikling, – det ses og respekteres på højeste politiske niveau. Også internationalt.

────

… i sammenhæng med vor Statsminister Mette Frederiksens tale – til danske soldater og veteraner, under Flagdagen den 5. september 2020, der bemærker Marcus & Vigilius Development Consultancy, at Statsminister Mette Frederiksens udtaler følgende i sin tale:

  • Vores frihed kan ikke tages for givet. Trygheden kan blive udfordret på et splitsekund.
  • Jeg er glad for og stolt af i dag, at se den indsats, vores soldater sammen med deres NATO-kollegaer yder. De er med til at sikre fred og tryghed – ikke bare i Baltikum. Men i hele Europa.
  • Vores fælles tilstedeværelse er et vigtigt signal. Først og fremmest til Rusland. Men selvfølgelig også til vores allierede. Om at Danmark, i en stadig mere uforudsigelig verden, står fast på det stærke samarbejde og sammenhold i NATO.
  • Derfor var det også en fornøjelse at have en nyhed med til de udsendte. Nemlig, at regeringen ønsker at genudsende bidraget til NATOs fremskudte tilstedeværelse frem mod 2024, så Danmark fortsat kan bidrage til NATO-missionen i Baltikum og værne om vores fælles sikkerhed.

… Marcus & Vigilius Development Consultancy, oplever det påfaldende, hvor præcist Statsminister Mette Frederiksens ovenstående oplysninger – af den 5. september 2020, viser sig meget sammenfaldende med konflikten mellem Ukraine og Rusland, der først tog sin officielle start – den 24. februar 2022.

En tale fra Statsminister Frederiksen, af den 5. september 2020, der gav os anledning til den 9. september 2020, at skrive nedenstående billeddækkede artikel, fordi vi oplevede – at krigsførelse blev gjort heroisk, men de heroiske billeder manglede i Statsminister Mette Frederiksens tale, så dem har vi tilføjet Statsminister Mette Frederiksens tale, fordi danske soldater og veteraner, skal præsenteres for de sandfærdige forhold, ved deres flagdag – 5. september 2020. De skal vide, hvad heroiske handlinger indebærer og betyder, for deres fremtidige karrieremuligheder og deres pårørende familiemedlemmer.

Kære Statsminister Mette Frederiksen, vi vil gerne hjælpe dig med at hverve unge mennesker til forsvaret, baseret på et sandfærdigt grundlag

  • Artikel publiceret 11/9-2020

Kære Statsminister Mette Frederiksen, vi vil gerne hjælpe dig med at hverve unge mennesker til forsvaret, baseret på et sandfærdigt grundlag.

… Imponerende at Statsminister Mette Frederiksen, er næsten 1,5 år forud for sin samtid, når det gælder kendskabet til en fremtidig væbnet konflikt mellem Ukraine og Rusland, der først tog sin officielle start den 24. februar 2022!

Sådan – Så er det sagt – Om Teknologi, Global Udvikling, Fremtiden og Afledte Udfordringer

  • Artikel publiceret 12/6-2017

Sådan – Så er det sagt – Om Teknologi, Global Udvikling, Fremtiden og Afledte Udfordringer

PS. Netop denne artikel af den 12/6-2017, er meget beskrivende for, hvorledes moderne teknologi og afledte sociale medier, fremadrettet er benyttet til – informationsmæssigt, at holdningssætte og stemningssætte store dele af verdensbefolkningen, til at støtte op omkring konfliktudviklingen mellem Ukraine og Rusland. En moderne teknologi og afledte sociale medier, der er udenfor demokratisk kontrol, – altså teknokratier, der fungerer på totalitære præmisser. Et sådant er reelt Facebook, – og for at forstå de fulde konsekvenser af en sådan udvikling, så anbefales det, at læse hele nedenstående artikel.

Med venlig hilsen

CEO for MVmdcc.com