EN NY OG FARLIG VELSMAGENDE BANDE HAR SLÅET SIG NED I KØBENHAVNS CENTRUM

Arriba Nacional

Det er som cacaopushere de har deres hovedindtægt

.… Innovation,- det at turde gå nye veje, det er helt afgørende for Danmarks erhvervsmæssige og samfundsøkonomiske udvikling.

Investorer og banker, har en forventning om at ideér til nye forretninger- og forretningsområder, gerne skal have vist deres duelighed og eksistensberettigelse. Gerne inden man har startet sin forretning. Det er jo ikke helt realistisk, og det gør at entreprenante personer, med ønske om at starte sin egen virksomhed – med helt nye eller forholdsvis nye produkter – … sådanne personer, må og skal brænde for deres produkt.

Det kan synes lidt selvmodsigende, set forretningsudviklingsmæssigt, at man skal være produktorienteret, når man ønsker at starte sin virksomhed.

Langt de fleste lærebøger inden for forretningsudvikling, mener det er en – No No  – at være produktorienteret, når man skal udvikle- og sælge et produkt. Derimod advokeres der altid for, at man skal være markedsorienteret, i sammenhæng med man udvikler sin forretning.

Og det er nok heller ikke helt tosset at anskue forretningsudvikling, med en sådan markedsorienteret tilgang, men det besværliggøre og endda hindrer de helt unikke erhvervsideér i at få fodfæste hos investorer og banker.

Thomas Herman

Thomas Herman er en dansk kok, som har modtaget meget positiv omtale og fine priser for sine kulinariske evner.

Desuden har Thomas udgivet kogebøgerne; Brændende Kærlighed, Herman Nimb og senest Hermans Aftensmad.

Han har derfor længe været et etableret navn i den gastronomiske verden.

Med det engagement og passion inden for kogekunsten, som Thomas besidder, så er det nærmest naturligt for ham, at søge nye veje og meget vel også veje, som er helt- eller delvist ubetrådt af andre.

For ikke så mange måneder siden, der åbnede Thomas Herman, sammen med andre dygtige kollegaer, forretningen Arriba Nacional i Sommerbirds forretning – i Ny Østergade, tæt på Kongens Nytorv i København.

Ja, det virker lidt besynderligt det hele. Så vi besluttede hos News and Reflections, i samarbejde med MV-MDCC, at gå undercover som kunder i forretningen. Altså som kunder i forretningen, der godt kunne lide chokolade.

Indrømmet, det er ikke den sværeste opgave vi har påtaget os, trods vores undercover som kunder hurtigt smuttede for os. Vi stod med et større videokamera, og insisterede på smagsprøver og en forklaring på Arribas Nacionals eksistensgrundlag.

Thomas Hermans forklaring på hvorfor han og vi skal have en Arriba Nacional forretning, kan du se og høre i nedenstående interview

Thomas Herman er en helhjertet cacaopusher, der ubetinget ønsker at lykkes med at gøre danskere afhængige af livskvalitet og chokolade.

Navnet Arriba Nacional dækker derfor over et bandemiljø, af velsmagende chokolader, der holder sammen og støtter hinanden i at smage rigtig godt sammen.

Men, der er mere end det i navnet Arriba Nacional.

Forretningen Arriba Nacional, er mere end en chokoladeforretning, fordi forretningens store runde bord, efter almindelig arbejdstid, overgår fra at være stedet man udstiller og sælger sine chokolader, til stedet, hvor Thomas Herman giver op til 8 personer, mulighed for at spise sammen.

Ja, det kan måske synes lidt forvirrende, at en forretning i dagtimerne er chokoladeforretning, og i aftentimerne, der er der nogle dage, hvor man kan få serveret 7 retters menuer.

Men, det er jo netop det, som er det unikke og inno
vative, som ikke er set kombineret særlig hyppigt tidligere i Danmark.

Det er altid dejligt, når nogen har modet og lysten til at gå nye veje.

I særdeleshed, når de foretager et sådan karrierevalg, som Thomas Herman har gjort, ved at tænke stort, uden at forglemme de mere sikre- og konkrete skridt, der vedvarende bringer ham tættere på at realisere sine visioner.

Arriba Nacional, er som navn og chokolader og unikt spisested, et samlet koncept, der ubetinget kan – go big – internationalt.

Og det er også netop derfor, at de har modtaget News and Reflections ubetingede opmærksomhed og begejstring, samt at MVMDCC.COM besluttede at ligge lidt ekstra arbejde i videointerviewet med Thomas og hans søde kollegaer, fordi det er så tydeligt – at de vil noget ekstraordinært.

Det ekstraordinære og unikke, kombineret med et stort erhvervsmæssigt udviklingspotentiale, det bakker vi altid gerne op omkring.

Således tak for et nyt og spændende koncept i København, nemlig Arriba Nacional i Ny Østergade 9, 1101 Kbh. K.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVMDCC.COM

NB.

  • Del gerne artiklen med dine venner og familie, hvis du ved at de er til livskvalitet og gode chokolader.
Advertisements