I sammenhæng med at jeg er blevet far, har jeg lært en side at kende af Danmark, som er ondskabsfuld og fordomsfuld over for fædre, der også vidner om grov Administrativ Korruption.

Exif_JPEG_PICTURE

Jeg vil gerne give dig et kodeord til en artikel, med meget private oplysninger, som du kan læse på denne website.

Men, inden du modtager kodeordet, så skal du vide hvorfor jeg giver dig adgang til disse meget private oplysninger, så disse private oplysninger ikke bliver behandlet som social pornoficering af mit privatliv, hvor man skal synes mere om den ene part i en historie frem for den anden part i en historie, fordi den anden er dummere etc.

Nej, jeg vil meget mere end det. Og jeg håber du vil mere end det som læser.

Du skal som læser vide, at jeg er sigtet efter straffelovens § 215, med en strafferamme på op til 4 år.

Straffelovens § 215, siger følgende:

  • Den, som unddrager en person under 18 år forældres eller anden rette vedkommendes myndighed eller forsorg eller bidrager til, at han unddrager sig sådan myndighed eller forsorg, straffes efter reglerne i § 261.

Jeg af moderen og politiet, oplyst til igennem 5 uger, frem til den 2. dec. 2013, at havde tilbageholdt vores datter.

Jeg har været far til min dejlige og kære datter igennem 6 år..

Jeg har ladet min datter være hos mig i 5 uger, frem til den 2. dec. 2013,- men det var af rigtige gode grunde.

Mine bagvedliggende grunde for at lade min datter blive hos mig i 5 uger, samt, at jeg mener veldokumenteret, som far, at være udsat for en modbydelig og ondskabsfuld grad af forskelsbehandling i modsætning til mødre. Ja, de bagvedliggende grunde og afledte erfaringer, har jeg valgt efter grundige overvejelser at dele med andre. Og nu dig som læser..

Jeg inviterer dig derfor ind til noget af det mest private og sårbare i mit liv, nemlig min hverdag med min datter, og hvad hun og jeg har oplevet.

Og det gør jeg kun for at imødegå at andre ikke skal opleve, hvad min datter og jeg har oplevet, samt været udsat for – i forskellige forvaltningsmæssige sammenhænge. Og jeg gør det naturligvis også for at undgå at min datter og jeg, skal have flere af de triste oplevelser, som vi allerede har haft for mange af.

Så oplysningerne du om lidt får adgang til, er ikke oplysninger som jeg giver adgang til for at opnå omtale, opleve berømmelse eller anerkendelse. Jeg gør det fordi –  jeg ikke vil have at andre fædre, med deres børn, skal opleve at dommere eller sagsbehandlere kigger skævt til dem, når de oplyser – at flere forvaltninger samt domstole, bevidst samarbejder til fordel for en moders interesser. Og dette endda samtidig med at de ser – at deres barn får det dårligere og dårligere.

Kodeordet som jeg giver dig nu, giver dig adgang til mange private oplysninger, og vær sød at behandle oplysningerne med respekt for min datter og hendes mor.

Det er ikke moderen jeg ønsker at udstille, men derimod det forrykte system, som igennem snart 6 år har omgivet min datter og hendes moder, på yderst skadelig- og konfliktskabende vis, for relationen mellem moderen og jeg, samt med periodiske store omkostninger for vores datter og jeg selv

Kodeordet er: 3marts2015 (alt skrevet med små bogstaver og tal)

Artiklen finder du via dette link: Artikel hvor du skal indtaste et kodeord, for at læse artiklen.

Benyt oplysningerne, du får adgang til nu, på en måde, der forbedre hverdagen for fædre og mødre og deres børn.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup

NB.

  • Hvis du mener mine oplysninger – er oplysninger andre som du kender kan have glæde af, – så del oplysningerne, men gør det gerne i samme intention, som jeg selv har gjort det.
Advertisements