Anmeldelse af Himmelstorm Festival 2014 – fortalt som en tidsrejse fra sidste del af 21. århundrede

1980229_832657780085819_88705951595667530_o

Himmelstorm festival’en er og bliver unik.

Og hvorfor er den så det?

Ja, det satte jeg mig også for at forstå og forklare.

Det er en festival, hvor jeg sjældent har mødt så mange unikke mennesker, og det behøves slet ikke at være en positiv oplevelse.

Hvad mennesker oplever af unikke egenskaber og adfærd hos hinanden, fortæller nemlig ikke noget om det var en god oplevelse.

Men, var det så positivt hvad jeg oplevede på festivallen. Det spørgsmål, vil jeg gerne have lov til at komme tilbage til og besvare på unik vis.

Programmet for året Himmelstorm Festival, vidner om oplevelser, for alle ens sanser og også ens børn.

Men, er det unikke oplevelser man som festivalgæst er glad for,- det er også et spørgsmål jeg vil tillade mig at vende tilbage til og besvare på helt unik vis.

Tit oplever jeg, at anmeldelser fortæller, hvad der er godt og skidt.  Og ligeledes – om man skal være glad og begejstret for at komme på en festival.

I denne her anmeldelse, der vil jeg lade læseren træffe sin egen afgørelse, om Himmelstorm Festival 2014, er noget for dem, noget for ens venner, noget for ens børn, noget man skulle havde været til eller måske en festival, man har været til i år, og hvor man gerne vil forklare sine venner hvad man har oplevet.

Så, jeg har produceret en lille dokumentarfilm, om Himmelstorm Festival 2014.

En dokumentarfilm, med et realitets- og tidssammenbrud, idet jeg forstiller mig at være sendt til festivallen fra en fjern fremtid – nemlig den sidste del af det 21. århundrede.

Hvordan vil man opleve at komme til Himmelstorm Festival 2014, fra en fjern fremtid. Endda med tanke på, at man skal dokumentere sin oplevelser fra festivallen, så andre mennesker -levende i en fjern fremtid, kan overveje at besøge Himmelstorm Festival 2014, – for måske var der noget vigtigt – netop – fra denne tid, man kunne have glæde af i en fjern fremtid.

Hermed introduktion til en tidsrejse – fra det 21. århundrede til Himmelstorm Festival 2014 – og ligeledes rejsen tilbage – til det 21. århundrede.

Hermed vil jeg ikke skrive mere – og dermed vil jeg lade det være op til læseren, at afgøre om Himmelstorm Festival 2014 er noget for dem, også i en fjern fremtid, nemlig den sidste del af det 21. århundrede.

Bedste hilsener,

Marcus Vigilius Brendstrup

 

NB.

Advertisements